Maar al sneller dan Esther gedacht had was Dennis al naar boven gekomen. Normaal is haar zoon niet de snelste als zijn moeder hem vraagt naar boven te gaan. Hij liep langs de badkamer waar de deur op een kier stond. En toen hij de open deur passeerde kon hij het niet laten om naar binnen te gluren. Het water kletterde en er hing een stoom wolk in de badkamer en hij zag zo alleen maar het silhouet van zijn moeder. Heel stil sloop hij de badkamer een stukje in om een beter beeld te krijgen van haar lichaam. ‘Wauw wat een vrouw’ dacht Dennis terwijl hij zijn moeder haar borsten zag inzepen.

Esther had hem toen nog niet in de gaten en wist niet dat haar zoon Dennis haar de laatste tijd stiekem graag naakt bespiedde. Terwijl zijn moeder met zachte kreuntjes haar geile gedachte van haar stond af te spoelen stond Dennis met een stijve steeds geiler te worden van haar. Zo ging dat al een tijdje…

Dennis schoot weg uit de badkamer zodra zijn moeder aanstalten maakte om het douchen te beëindigen, en ging met grote opwinding zijn slaapkamer in en speelde daar met zijn keiharde pik terwijl hij nog nauwelijks wist wat hij ermee moest. Hij streelde zijn stijve en zag dan steeds beelden van zijn moeder… naakt…!

Esther had wel gemerkt dat Dennis in de badkamer naar haar had staan kijken en zag dat hij snel wegvluchtte. Ze droogde zich af maar merkte al snel dat ze toch niet al haar geilheid en ontaarde gedachtes had weten weg te spoelen. Ze vroeg zich af of ze het goed had gehoord en of haar zoon echt bij haar in de badkamer was geweest terwijl ze zojuist stond te douchen.

Voor de spiegel keek ze naar zichzelf en voelde dat ze afgedroogd was maar dat ze tussen haar benen behoorlijk vochtig bleek…

Uit nieuwsgierigheid ging ze bij Dennis op zijn kamer kijken wat hij aan het doen was…

Ze zag dat hij naakt op zijn bed lag en met zijn ogen gesloten lag hij zijn keiharde pik te strelen. In zijn gedachten speelde hij alle beelden af die hij had opgeslagen op zijn netvlies van zijn naakte moeder Esther. De jonge knaap kreeg kriebels in zijn buik als hij aan haar dacht. En zelfs zijn natte dromen die zo’n jonge knul begint te krijgen gingen over zijn allerliefste schat Esther…