Als ik terug kom ligt ze lekker te slapen en kruip ik er naast, normaal zou ik er naakt in kruipen maar ik hou nu mijn boxer maar aan. Al snel val ik ook in slaap en droom stoute dromen. Ik word rond 4 uur wakker en voel dat Manon tegen me aan ligt en sla zonder er bij na te denken mijn arm om haar heen en val weer in slaap. Een kleine twee uur later word ik weer wakker en ze ligt nog steeds in mijn armen, en ik voel dat mijn hand nu op haar borst ligt en ik voel een harde tepel tegen mijn handpalm. Ik verleg mijn hand maar dat stuit op een protest reactie en Manon pakt slaapdronken mijn hand en legt hem terug en drukt hem tegen haar borst aan. Ik laat het maar zo en val weer in slaap.

Tegen 8 uur word ik echt wakker en leg Manon zachtjes opzij om naar het toilet te gaan. Als ik terug kom is ze ook wakker en vraagt of ik nog even terug in bed kom. Ik besluit nog even bij haar te gaan liggen en als ik onder het dekbed kruip draait ze zich naar me toe en kruipt tegen me aan en voel ik dat ze haar shirt uit heeft getrokken.
Vermoedelijk kijk ik op dat moment erg vreemd op want ze schiet in de lach en geeft me een knuffel. Ze zegt “Zo is het toch veel lekkerder papie van me.” En ze pakt mijn hand en legt die op haar bil. “en die heb ik ook maar uit gedaan” Ik zeg: “Dit kan niet hoor, je bent mijn dochter en maar ik blijf een gezonde Hollandse jongen dus ik reageer op een mooie meid, zeker als die naakt naast me ligt”, ” Dat is toch ook niet erg, je zei zelf gisteren dat ik me niet tegen moet houden als ik iets zelf wil zolang ik het maar veilig doe, nou ik ben aan de pil en veiliger als met mijn eigen pa kan niet volgens mij. Dus ik wil dat je met me vrijt papa. Wil jij alsjeblieft je dochter ontmaagden” Zegt ze met een pruil lipje waarvan ze dondersgoed weet dat ze dan bijna alles van me gedaan krijgt.
Ik protesteer hevig maar ze drukt een kus op mijn lippen en steekt haar tong mijn mond in en ik voel dat mijn ruggegraat net verwijderd is en vervangen door een stuk rubber. Ik smelt en laat me volledig gaan hoe fout het misschien ook is.
We tongen zo een minuut of wat verder en dan draait ze zichzelf op me en voelt met haar hand tussen mijn benen, ze kreunt en zegt: “Dat is wel even wat anders dan die pikkies van mijn klasgenoten die ik vast heb gehad. Wat een lekkere staaf papa” en ze schuift onder het dekbed en voor ik wat heb kunnen (of willen) zeggen zuigt ze mijn pik haar mond in en begint volledig onervaren te zuigen.